25 Ağustos 2013 Pazar

2014-Nissan-GT-R Edition Sizlerle

Nissan GT-R saf performans potansiyelini vurgulayan motor, şasi ve iletim, artı (örneğin Japonya, İngiltere gibi bazı piyasalarda mevcut) sürümü "TRACK PACK için" yeni bir hafif, önemli iyileştirmeler önemli değişiklikler 2014 model yılı için amiral gemisi modeli.

Başlatılan, ikonik GT-R, süper araba yeni bir tür yarattı. Performans ve işleme tabii, olağanüstü, ama daha da önemlisi otomobilin potansiyelini tüm koşullar altında tüm sürücüler için erişilebilir oldu. Bu evrensel bir övgü ile karşılandı ama GT-R Nissan, sürekli gelişim politikası gelişmeye devam edeceği anlamına gelir.

 Avrupa'da satış nedeniyle son sürümü, henüz en verimli. Bu da daha fazla performans sunuyor ama bu sürücüler ve yolcular için daha fazla heyecan sağlamak için gelişmiş ekonomisi ve düşük emisyon

Yanı sıra daha fazla güç, 2014 MY GT-R modelleri RHD sürücü tarafı ağırlık, geliştirilmiş iletim 'hissi' ve ekstra sertlik için güçlü bir vücut ve her zamankinden daha iyi taşıma telafi yeni geliştirilen bir asimetrik süspansiyonu vardır.


Bir bakışta
- Daha fazla güç (550PS), gelişmiş ekonomisi ve düşük emisyon
- RHD araçlarda benzersiz asimetrik süspansiyon ayarları
- Geliştirilmiş vites
- Özel ayarlanmış yarış yağları ayırıcı
- gövde, incelik daha da fazla kullanım için güçlendirildi
- Modeline göre Seramik frenler seçeneği
- Yeni Bose ® Hassas Ses Sistemi woofer
- Arka görüş kamerası artık standart
- 'TRACK PACK için' yeni versiyonu (sadece RHD), GT-R saf performansını artırır
Resim yazısı ekle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder