7 Haziran 2013 Cuma

2014 Volkswagen Polo Araba Modelleri ve Fiyatları

2014 Volkswagen Polo Araba Modelini Gördünüz mü?

Neredeyse tamamı ile kamuflajsız ve maskesiz olarak kameralara poz veren güncellenmiş model çok net bir biçimde piyasada mevcut olan meslektaşını çağrıştırıyor. Aradaki ufak tefek fark ve yenilikler arasında dah aküçük bir anten ve modifiye edilmiş hava girişlerine sahip, yeniden elden geçirilmiş ön tampon bulunuyor. Ayrıca araçtan güncellenmiş bir iç kabinde beklentilerimiz arasında: Geliştirilmiş bilgi-eğlence sistemi ve yenilenmiş aksanlar geliyor!



Motor seçenekleri konusunda henüz kesinleşmiş veya onaylanmış herhangi bir açıklama bulunmasa da eğer Volkswagen iyileştirilmiş performans ve indirgenmiş yakıt tüketimi hedefleyerek birkaç değişiklik yoluna giderse bu bizi şaşırtmayacak. Motor seçenekleri arasında en olası görünen ihtimallerden biri de Golf’ün 85 beygir gücündeki yeni 1.2 litrelik TSI motoru.







Volkswagen’in son yıllarda en çok tanınan ve en çok satan modellerinden biri olan Polo, cebini düşünen sürücüler için bire bir! Ekonomik yakıt tüketimi ve küçük boyutları sayesinde en zorlu trafik koşullarına bile kolaylıkla uyum sağlayabilecek olan araç, tam anlamıyla “kullanışlı”! Dört sene kadar uzun bir görev süresince işini başarıyla yapan aracın bayrağı makyajlı, daha yeni ve modern bir modele teslim etme vakti gelmişti doğrusu.

Vural Burç ÇAKIR
TRaraba.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder