2 Haziran 2013 Pazar

Peugeot 308'i Yakından Tanımak İster Misin?

Peugeot 308 2013 Araba Modelleri ve Fiyatları

Fransız araba üreticisi Peugeot firması bu yıl üstün özelliklere sahip bir araba tasarladı. Bu araba "Peugeot 308" üstün konfor ve teknolojiye sahip olan bu araba çok beğenildi.

Tamamen yenilenmesine rağmen ismi değişmeyen 308′in genel olarak çok daha ağır bir görünüme sahip olduğu söylenebilir. Geniş hava girişine sahip ön tamponda sis ve gündüz farları bulunurken Seat León’da olduğu gibi tamamı LED far seçeneği ön kısımda Opel Astra havaları estirmiş.

Volkswagen Golf’ü andıran temiz yan çizgi ve geniş C sütunu büyük jantlarla birleşince biraz daha sportif bir görünüm sunarken arka kısımda spoiler, kalın bir tampon ve LED stoplar dikkat çekiyor. Boyu 4.25, yüksekliğiyse 1.46 metre olarak açıklanan araç 208′de olduğu gibi yenilenirken küçülmüş. Boyutların küçülmesi bagaj hacminin 470 litre gibi etkileyici bir değere ulaşmasınıysa engellememiş.

İç mekana geçildiğinde 208′de olduğu gibi çapı küçültülmüş direksiyon simidi ve yüksek konumlu gösterge paneli dikkat çekiyor. Ortasına büyük bir ekran eklenen gösterge panelinin simetrik tasarımı devir göstergesinin ters işlemesi anlamına geliyor.

Orta konsolunda neredeyse hiç düğme bulunmayan otomobilde bu bölümün üzerinde 9 inç büyüklüğünde geniş ekran ve şık tasarımlı havalandırma ızgaraları dikkat çekiyor.

Henüz teknik verileri açıklanmamış olan yeni nesil 308′in eşdeğer donanımlı güncel modellerden 140 kg’a kadar daha hafif olacağı belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder